Υπόθεση βιασμού: Η 12χρονη αναγνώρισε δύο χώρους – Ραγδαίες εξελίξεις

Array

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ακόμα δύο κατηγορούμενοι παίρνουν τον δρόμο για τη φυλακή μετά τις απολογίες τους, ενώ το κορίτσι αναγνώρισε δύο χώρους στους οποίους ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε.

Στη φυλακή ο 39χρονος σεκιουριτάς και ο 35χρονος εισοδηματίας για τον βιασμό της 12χρονης

Τις εννιά έχουν φτάσει οι προφυλακίσεις για τη δυσώδη αυτή υπόθεση. Όλοι όσοι έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής έχουν πάρει το δρόμο για τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι από το Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος εισοδηματίας ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και φέρεται να βίασε την ανήλικη τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, δεν έπεισε ανακριτή και Εισαγγελέα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι συναντήθηκε μία φορά με την ανήλικη αλλά ουδέποτε συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 10ος συλληφθείς, πρόκειται για τον 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος κατηγορείται ότι συνάντησε τρεις φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής στα Σεπόλια.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης ΕΡΤ 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος