Υπόθεση βιασμού 18χρονης στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Αν ουρλιάξεις θα σε σφάξω» – Τι λέει ο δικηγόρος του θύματος

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση βιασμού μαθήτριας τρίτης λυκείου από 31χρονο «οικογενειάρχη που ζητούσε νταντά», αποκάλυψε στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο δικηγόρος του θύματος Γαβριήλ Γαβριηλίδης. «Μετά τον βιασμό η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει και την κυνήγησε στο κλιμακοστάσιο όπου της είπε ότι αν ουρλιάξει θα τη μαχαιρώσει», είπε ο δικηγόρος, υπενθυμίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα έψαξε την πρώτη της δουλειά μέσω Facebook.

O κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε το όνομα και ψευδώνυμο στο ηλεκτρονικό του προφίλ και κάλεσε την 18χρονη ως νταντά για 3χρονο παιδί στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τη βίασε, προσπάθησε να την κλειδώσει κι όταν εκείνη ξέφυγε, την απείλησε με μαχαίρι και της είπε να τον αφήσει να φύγει πρώτος, σύμφωνα με όσα περιγράφει ο δικηγόρος.

«Η απειλή είναι μέρος του αδικήματος του βιασμού κι επομένως ο 31χρονος κατηγορείται για βιασμό και παράνομη οπλοφορία με μέγιστη ποινή 20 έτη», είπε ο κ. Γαβριηλίδης. 

‘Εχει και γυναίκα και παιδί και ο τρόπος δράσης δείχνει ότι το έχει ξανακάνει, υποστήριξε επίσης ο δικηγόρος επικαλούμενος την εντολέα του.

Η 18χρονη έλαβε «χάπι της επόμενης ημέρας και αντιρετροϊκή αγωγή για πιθανή λοίμωξη και ζει υπό τεράστιο ψυχολογικό βάρος». Οι εξετάσεις  για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα βγήκαν καλές, πρόσθεσε ο δικηγόρος μιλώντας για ένα δυνατό κορίτσι που προσπαθεί να το ξεπεράσει.

Πηγή: ΕΡΤ – Εκπομπή «Συνδέσεις»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος