Υπόθεση Πάτρας: Την παράταση ή μη της προφυλάκισης της 34χρονης αποφασίζει το δικαστήριο

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα όπου συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της ήταν η κατηγορούμενη αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Την παράταση ή μη της προφυλάκισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, αποφασίζει σήμερα το δικαστήριο. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Το δικαστήριο διέκοψε στο μεταξύ τη συνεδρίασή του προκειμένου να αποφασίσει αν τελικά θα συνεχιστεί η προφυλάκιση ή όχι της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα καθώς σε λίγες μέρες λήγει το 12μηνο της προσωρινής κράτησης. Την Τετάρτη η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να μείνει στη φυλακή η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για το θάνατο των τριών ανήλικων κοριτσιών της.

Η διαδικασία σήμερα ξεκίνησε με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση της εισαγγελέως λιτή και δωρική ο οποίος επανέλαβε πως πρέπει να αποφυλακιστεί η εντολέας του.

Μίλησε για σαφή και αντιφατικά στοιχεία στη δικογραφία αλλά και στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που οδήγησε και στην προφυλάκιση της μητέρας.

«Αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η έδρα και μετά θα ακολουθήσει η κατάθεση της κ. Τριάντου, η οποία είναι παιδίατρος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, εκεί όπου φέρεται να τελέστηκε η απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης», ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαλέρια Δολοψάκη.

Και σήμερα Πέμπτη, παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν η κατηγορούμενη αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος