Υπόθεση Πάτρας: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η 34χρονη κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της – Αναβολή θα ζητήσει ο συνήγορός της

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει αύριο η φερόμενη ως  παιδοκτόνος από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της. Είναι αμφίβολο για το εάν ξεκινήσει αύριο η δίκη, καθώς ήδη ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας έχει διαμηνύσει με γραπτή του ανακοίνωση ότι θα ζητήσει αναβολή της δίκης, καθώς ο ίδιος εκπροσωπεί κατηγορούμενο, του οποίου λήγει το 18μηνο τις επόμενες ημέρες και δεν θα μπορεί να παραστεί σε αυτή τη δίκη. Επ΄αυτού θα αποφασίσει αύριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι η 34χρονη κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων κοριτσιών της. Υπόθεση, η οποία δεν εκδικάζεται ταυτόχρονα.

Από το θάνατο της 9χρονης άλλωστε, ξεδιπλώθηκε και όλο το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, που επίσης αποδόθηκαν σε δολοφονίες με μοναδική κατηγορούμενη την 34χρονη μητέρα τους.

Στην υπόθεση αυτή εκκρεμεί ακόμη η απολογία της κατηγορούμενης προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να εισαχθεί η υπόθεση στο δικαστικό συμβούλιο για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος