Υπόθεση Πάτρας: Σε απολογία σήμερα η 33χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της

Array

Ακόμη ένα κακούργημα βαρύνει την 33χρονη προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, μετά τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της από τον εισαγγελέα που μελέτησε όλο το φάκελο της δικογραφίας.

Η 33χρονη η οποία ήδη κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, θα προσαχθεί σήμερα Τετάρτη από τις φυλακές όπου κρατείται στο γραφείο της ανακρίτριας.

Όμως, αναμένεται πιθανότατα να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αν θα ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη και για το θάνατο των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της.

Με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν, ο εισαγγελέας θεωρεί ότι λίγους μήνες πριν χορηγηθεί η θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη, η 33χρονη είχε προσπαθήσει και πάλι να σκοτώσει το παιδί, ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 9χρονη νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα και η καρδιακή ανακοπή που υπέστη, οδηγώντας την στην τετραπληγία, οφείλεται σε εξωτερική παρέμβαση και μάλιστα από την μητέρα της που ήταν συνεχώς δίπλα της.

Ωστόσο, το παιδί κατάφερε τότε να σωθεί, χάρη στην άμεση αντιμετώπιση των γιατρών που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος