Υπόθεση Πάτρας: Για διαρροή πληροφοριών κατηγόρησε ο Κούγιας τον εν διαστάσει σύζυγο τής 34χρονης – Μηνύσεις σε εκπομπές

Με μηνύσεις του κ. Αλέξη Κούγια προς κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές και μέσα ενημέρωσης ξεκίνησε σήμερα Τρίτη (28/2) η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου δικάζεται η 34χρονη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία ξεκίνησε με μία ευθεία καταγγελία του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης στον εν διαστάσει σύζυγό της και στην υπεράσπισή του ότι διαρρέουν στοιχεία της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης με σκοπό να στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο εις βάρος της.

Κατονόμασε συγκεκριμένες εκμπομπές, εφημερίδες και δημοσιογράφους. Η πρόεδρος ενημέρωσε ότι το αίτημα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία με σκοπό να διερευνηθεί. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση ενός ακόμα παιδιάτρου που παρακολουθούσε την 9χρονη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο εκεί όπου φέρεται να έγινε η απόπειρα δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι στις 23/2 το δικαστήριο αποφάσισε ότι η 34χρονη, η οποία δικάζεται για τον θάνατο αλλά και την απόπειρα που έκανε σε βάρος της ζωής της πρωτότοκης κόρης της, θα πρέπει να παραμείνει στην φυλακή, αποδεχόμενο ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος