Υπόθεση Κολωνού: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης μέσα από τη φυλακή – Επιμένει στην αθωότητά της

Array

Στις φυλακές Κορυδαλλού εξακολουθεί να βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που προφυλακίστηκε με την κατηγορία της μαστροπείας του ίδιου της του παιδιού.

Σύμφωνα με το Mega, η 37χρονη γυναίκα δεν έχει προαυλιστεί καθόλου από τις 17 Οκτωβρίου. Αντιθέτως, μένει συνεχώς στο κελί της, το οποίο βρίσκεται σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας και μάλιστα πολύ κοντά σε αυτό της 34χρονης κατηγορουμένης για τους θανάτους των τριών παιδιών της στην Πάτρα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Κατά την ίδια πηγή, η 34χρονη όταν προαυλίζεται περνά από το κελί της 37χρονης και της δίνει τσιγάρα, καθώς λόγω της δύσκολης οικονομικής της κατάστασης, η ίδια δεν δύναται να αγοράσει.

Κορυδαλλός: Τα πρώτα λόγια της 37χρονης

Η 37χρονη μητέρα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, επανέλαβε πως δεν εμπλέκεται στη μαστροπεία της κόρης της, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι έχασε τον έλεγχο του παιδιού της.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος