Υπόθεση καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη – «Ιδιόρρυθμος άνθρωπος, με περίεργη συμπεριφορά» λένε γονείς παλιών μαθητών του

Eνώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί την Παρασκευή (10/1) ο 52χρονος καθηγητής Γυμνασίου στον Άλιμο κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου.

Το κινητό του τηλέφωνο αλλά και τα ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν στο σπίτι του έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αναλυτών στα εγκληματολογικά εργαστήρια.  

Αναζητούνται στοιχεία για τις επικοινωνίες του με την 14χρονη και επίσης αν είχε επαφές και με άλλα παιδιά.

Μέχρι στιγμής στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δεν υπάρχει άλλη καταγγελία εκτός από εκείνη για την 14χρονη.

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες από γονείς παιδιών και παλιούς μαθητές, που κάνουν λόγο για έναν πολύ ιδιόρρυθμο άνθρωπο, με «περίεργη» συμπεριφορά. 

To απόγευμα της περασμένης Κυριακής, οι γονείς της 14χρονης τηλεφώνησαν  στο 10201 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανήλικων και ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα, είχαν αντιληφθεί ότι ο 52χρονος καθηγητής ανταλλάσσει με την κόρη τους, μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι από τα τέλη Οκτωβρίου, ο 52χρονος είχε με τη κοπέλα επικοινωνία, μέσω διαδικτύου. Η επικοινωνία φέρεται να απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο, με μηνύματα και προτάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 52χρονος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε συναντηθεί με την ανήλικη και προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη  και παραπέμφθηκε να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχαν μόνο φιλική σχέση με την κοπέλα.  

Για την υπόθεση από το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.  

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος