Yπόθεση 12χρονης: Στον ανακριτή για απολογία δύο άτομα που κατονόμασε η ανήλικη

Ένας 60χρονος και ένας 40χρονος αναμένεται να απολογηθούν στην 33η ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό.

Συνέχεια στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κυκλώματος μαστροπείας έχουμε σήμερα Τρίτη καθώς δύο ακόμα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού αναμένεται να καταθέσουν στην Εισαγγελία.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, «έχουμε δύο ακόμη απολογίες ενώπιον της 33η τακτικής ανακρίτριας». Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ύποπτος έχει τοποθετηθεί και δημόσια για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι είχε φιλική σχέση με την οικογένειά του, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Ο δεύτερος ύποπτος, όποιος θα βρεθεί σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας. Το κορίτσι τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, να ασελγήσει στο παιδικό κορμάκι της.

Στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλίκης έχουν γίνει ήδη πάρα πολλές προφυλακίσεις και αναμένεται να δούμε σήμερα πώς θα αποφασίσουν σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας για την ποινική μεταχείριση των δύο αυτών ανδρών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος