Υπόθεση 12χρονης: Δεύτερη σύλληψη μετά τα νέα εντάλματα – 39 ετών, πατέρας 9χρονου

Δεύτερη σύλληψη έγινε το απόγευμα μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα που εκδόθηκαν σήμερα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για 39χρονο άνδρα και πατέρα ενός παιδιού.

Νωρίτερα έγινε μία ακόμα σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Οι τρεις είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, όπου είχαν καταθέσει ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν. Μετά την κατάθεσή τους και οι τρεις παρέδωσαν τα κινητά τους για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης της η 12χρονη τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως είπε.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ , ο συλληφθείς δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος