Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στον Ταύρο Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:15 σε υπαίθριο οικοπεδικό χώρο επί της οδού Προφήτου Δανιήλ στον Ταύρο Αττικής και έκαιγε απορρίμματα και παλέτες, ενώ υπήρξαν αναφορές για υλικές ζημιές σε οχήματα εντός του χώρου.
Επιπλέον, εκδόθηκε μήνυμα μέσω του 112, το οποίο προειδοποιούσε τους κατοίκους για καπνούς και τους καλούσε να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε:
«Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Ταύρο Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ .
Για το περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος