Χτυπήθηκε κατά λάθος βρέφος 6 μηνών σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Αναζητείται ο πατέρας του

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνά το αρμόδιο γραφείο του Τμήματος Ασφαλείας της Ομόνοιας. Συγκεκριμένα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ενημέρωσε χθες την Αστυνομία πως μία γυναίκα Ρομά από την Αλβανία, μετέφερε στο νοσοκομείο το 6 μηνών βρέφος της, με μώλωπα και εκδορά στο κεφάλι, όπου στις ερωτήσεις των γιατρών ανέφερε ότι μένει στον καταυλισμό Ρομά στην Θήβα και προχθές πάνω σε ένα τσακωμό τους, ο σύζυγός της πήγε να την χτυπήσει και κατά λάθος χτύπησε το μωρό.

Στο Νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου ενδοοικογενειακής βίας όπου η μητέρα του παιδιού δεν επιθυμούσε να καταθέσει παρά μόνο τους είπε ανεπισήμως την ίδια ιστορία.

Από το Τ.Α. Ομονοίας έγινε καταγραφή της καταγγελία με λήψη κατάθεσης αστυνομικού και θα αποσταλεί αρμοδίως στην Εισαγγελία της Θήβας για τα περαιτέρω, ενώ ο πατέρας του παιδιού αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είναι καλά στην υγεία του και ο μόνος λόγος που δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο είναι για την προστατευτική του φύλαξη, μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις από την Εισαγγελία.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος