Τραγωδία με δύο αδέλφια λόγωπυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας.
Περίπου στις 02:30 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο.
Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου κατέληξε. Η τραγωδία συνεχίστηκε καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένη η αδελφή του.
Ευτυχώς η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.
Σε εξέλιξη η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.
Ρεπορτάζ: Αντώνης Δοβώνης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος