Ξενάγηση Κ. Μητσοτάκη στο Karteros Beach Sports Center από τον Λ. Αυγενάκη

Array

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε στο Karteros Beach Sports Center τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες “Ηράκλειο 2023” και τον ενημέρωσε για το πώς ήταν παραμελημένη και καταπατημένη η περιοχή πριν από τα Έργα, πώς άλλαξε με την κατασκευή τους και αποδόθηκε στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, αλλά και πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις θα εμπλουτιστούν με γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας, τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρκούρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στο οποίο θα φιλοξενούνται κατά προτεραιότητα τα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τα λεγόμενα «άστεγα» των ανδρών.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ακόμη, ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Νίκος Νταμπακάκης και πλήθος μελών της αθλητικής οικογένειας. Στον κ. Μητσοτάκη προσφέρθηκαν ως δώρα, μία μπλούζα του Karteros Run, της μεγάλης εκδήλωσης με δρομικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθεί 4-5 Μαρτίου, καθώς και αθλητικός εξοπλισμός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος