Χανιά: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία με τον τεμαχισμένο που βρέθηκε σε σακούλες – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας με τον τεμαχισμένο αλλοδαπό άνδρα, που διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο. Υπενθυμίζεται, ότι μέλη του βρέθηκαν σε σακούλες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκετε έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος