Χαλάνδρι: «Κινηματογραφική» καταδίωξη τα ξημερώματα – Τρεις προσαγωγές και ζημιές σε παρκαρισμένα ΙΧ

Συναγερμός σήμανε ξημερώματα στην ΕΛΑΣ με αφορμή «κινηματογραφική» καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/5), η οποία είχε κατάληξη σε τρεις προσαγωγές και σε ζημιές σε σταθμευμένα σε ΙΧ.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε δύο οχήματα που κινούνταν ύποπτα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, παρά ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν από κεντρικούς οδικούς άξονες και μικρότερους δρόμους.

Το ένα από τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο είχε ήδη προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, που είχαν ενισχυθεί και από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον οδηγό του οχήματος.

Το δεύτερο όχημα έφτασε μέχρι τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, όπου εγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμειςπου προσήγαγαν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν σε περιοχή όπου διανέμουν Ρομά.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος