Βύρωνας: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για το κοκτέιλ ναρκωτικών στην 16χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση των ναρκωτικών στη 16χρονη στο Βύρωνα, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. Ειδικότερα, δυο άνδρες προφυλακίστηκαν, ένας άνδρας και ένας ανήλικος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο ΑΤ ενώ ακόμα μία νεαρή γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Σημειώνεται ότι η έκτη συλληφθείσα, ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή με εντολή εισαγγελέα. Όλοι αρνούνται τα πάντα. Οι δυο προφυλακισθέντες αρνούνται ότι χορήγησαν εκείνοι το επικίνδυνο κοκτέιλ ουσιών στη 16χρονη.

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη είχε μετατραπεί σε πειραματόζωο της σπείρας ναρκωτικών.

Το χρονικό

Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών». Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Σημειώνεται πως για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος