Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 11χρονου Ρομά, από το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, στις 30 Αυγούστου 2015, αφού ο ανήλικος βρέθηκε το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο.

Ο 11χρονος έμενε στο διάστημα αυτό στη θεία του, σε καταυλισμό Ρομά, στον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί, που τον είχαν εντοπίσει, επικοινώνησαν με τη θεία του, η οποία και συμφώνησε να τους τον παραδώσει σήμερα. Η θεία του ανήλικου ήθελε το παιδί να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά του, που έχουν την επιμέλειά του, αφού δεν έχει πατέρα, ενώ η μητέρα του κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα, για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου 2015 κι ενώ ο 11χρονος περιεργαζόταν το φορτηγάκι του θείου του, σε καταυλισμό Ρομά, στη Γαστούνη, αυτό κύλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 14 μηνών ξαδερφούλα του.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, είχε δώσει εντολή να εισαχθεί ο ανήλικος στο Νοσοκομείο Παίδων. Σημειώνεται ακόμα, ότι ο 11χρονος μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος