Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τη διαδικτυακή πλατφόρμα electicitycostcalculator

Το χρυσό και το χάλκινο βραβείο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.electricitycostcalculator.gr απέσπασε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων στις δύο κατηγορίες που συμμετείχε στα βραβεία Energy Mastering Awards 2023.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Έξυπνο Ενεργειακό Λογισμικό» η ηλεκτρονική πλατφόρμα απέσπασε το χρυσό βραβείο, ενώ στην κατηγορία «Ενεργειακή Καινοτομία» απέσπασε το χάλκινο βραβείο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε χθες και τα βραβεία παρέλαβε ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, Αναπλ. Καθ. Αθανάσιος Δαγούμας ο οποίος δήλωσε:

«Εκπροσωπώντας τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη διάκριση που αφορά το Εργαλείο Εκτίμησης Κόστους και Κατανάλωσης Ηλεκτρικής ενέργειας, με επιμέρους υπολογισμούς για κάθε ηλεκτρική συσκευή ενός σπιτιού. Το εργαλείο αποτελεί μια καινοτόμα, διαδικτυακή εφαρμογή που έγινε σε συνεργασία με τις Ενώσεις Καταναλωτών, γιατί ακριβώς αυτή ήταν η στόχευση μας: η εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών, κυρίως αυτή τη δύσκολη συγκυρία διαχείρισης της ενεργειακής κρίσης. Θα παραμείνουμε πιστοί στον στόχο μας να υπηρετούμε το κοινωνικό συμφέρον και να δημιουργούμε εργαλεία και υπηρεσίες διευκόλυνσης των πολιτών».

Το www.electricitycostcalculator.gr είναι μία πλατφόρμα στην οποία οι καταναλωτές διαλέγουν τις οικιακές συσκευές που διαθέτουν με ένα κλικ, εισάγουν τον χρόνο χρήσης κάθε συσκευής και επιλέγουν την τιμή κιλοβατώρας που προσφέρει ο Προμηθευτής τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να υπολογίσουν ένα ενδεικτικό ημερήσιο και μηνιαίο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος