Βραβεία Μπότση: Τιμήθηκαν και άνθρωποι της ΕΡΤ για την πολυετή προσφορά τους (video)

Τα βραβεία Μπότση, που προορίζονται για εξέχουσες στιγμές της δημοσιογραφίας απένειμε το ίδρυμα, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν και δικοί μας άνθρωποι εδώ στην ΕΡΤ.

Σε μία περίοδο όπου η δημοσιογραφία βρίσκεται στο κέντρο των συγκρούσεων και οι δημοσιογράφοι καλούνται να μεταφέρουν με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα κοσμοϊστορικά γεγονότα, οι Έλληνες δημοσιογράφοι δίνουν δυναμικό παρών.

Η Σοφία Πατραμάνη για την επί 30 χρόνια πλήρη παρουσίαση του υγειονομικού ρεπορτάζ. Η ίδια δήλωσε: «Kάθε επιτυχία δεν είναι προσωπική είναι συλλογική για όλους εμάς που δουλεύουμε στην ΕΡΤ και που χωρίς να έχουμε ο ένας τον άλλον δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Η Μαρία Μαγκλάρα για την δημοσιογραφική της εργασία σε θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης: «Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ευχαριστώ το ίδρυμα και κυρίως την ΕΡΤ που από τα βήματα μου έδωσε πολλές ευκαιρίες να δείξω την δουλειά μου όλες τις πρωτοβουλίες μου τις ανέδειξε μέσα από το δελτίο ειδήσεων».

Επίσης η Μανιάνα Καλογεράκη για την ανάδειξη θεμάτων του ελληνισμού στην Κύπρο και το αποκλειστικό ρεπορτάζ στα Βαρώσια. Όπως ανέφερε: «Θερμές ευχαριστίες στο ίδρυμα Μπότση για την βράβευση εμένα και συνεπώς στην Κύπρο και βεβαίως στην ΕΡΤ για την στήριξη την εμπιστοσύνη».

Ο Μάκης Νασιάδης για την δημοσιογραφική κάλυψη της πανδημίας στην Δυτική Μακεδονία. Σε δήλωσή του ανέφερε πως αποτελεί «ιδιαίτερη τιμή και για εμένα και για την ΕΡΤ Κοζάνης αλλά και για το ertnews.gr γιατί μέσα από αυτό οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας το επίμαχο διάστημα της πανδημίας είχαν την ευκαιρία να ενημερώνονται σε καθημερινή βάση».

Και ο Βαγγέλης Ιωάννου για την προαγωγή της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, δηλώνοντας πως: «Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να καταγράφουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε την πραγματική διάσταση των αθλητικών κατορθωμάτων».

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Σέκη
Επιμέλεια: Βαλέρια Δολαψάκη
Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος