Βουλή: Ψηφίστηκαν το νομοσχέδιο για το Ελληνικό Κτηματολόγιο και η τροπολογία για το «Καλάθι του Άη Βασίλη»

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του Ελληνικού Κτηματολογίου: Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων στις μεταγραφές ακινήτων».

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Υπέρ της αρχής του τάχθηκε μόνο η ΝΔ. Από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας καταψήφισαν ενώ το ΠΑΣΟΚ-Κ.Α. μαζί με την Ελληνική Λύση και τους Σπαρτιάτες ψήφισαν «παρών».

Με μεγάλη πλειοψηφία και με τη στήριξη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης, υπερψηφίστηκε η τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης, για το «Καλάθι του ‘Αη Βασίλη», με παιχνίδια σε προσιτές τιμές, που ξεκινά από τις 15 Δεκεμβρίου.

ΚΚΕ, Σπαρτιάτες και Νίκη την καταψήφισαν ενώ η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας ψήφισαν «παρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος