Βλήμα πυροβόλου προκάλεσε φθορές σε εταιρία με υπηρεσίες ιστοσελίδων στο κέντρο της Αθήνας

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ιδιοκτήτης εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας με υπηρεσίες ιστοσελίδων, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα, κάλεσε την Αστυνομία καθώς παρατήρησε φθορές στο εσωτερικό των γραφείων του, πιθανότατα από κάποιο βλήμα πυροβόλου όπλου.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, πήγαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο 38χρονος και από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πράγματι οι φθορές προέρχονταν από βλήμα πυροβόλου όπλου, που είχε φύγει από άγνωστη κατεύθυνση.

Το βλήμα διαπέρασε την τσιμεντοσανίδα του εξωτερικού τοιχίου του δώματος και στη συνέχεια προσέκρουσε στο ταβάνι με αποτέλεσμα την αλλαγή της πορείας, διαπέρασε τον διαχωριστικό τοίχο, διαπέρασε και δεύτερη γυψοσανίδα και κατέληξε στο πάτωμα μεταξύ τοίχου και γυψοσανίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρεία ήταν κλειστή από 1η έως 3 Ιανουαρίου, με τον 38χρονο να αναφέρει ότι δεν έχει διαφορές με κάποιον. Οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος