Βίντεο σοκ: Φυσικοθεραπευτής κακοποιεί ανήλικο παιδί

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με την κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού, από τον φυσικοθεραπευτή του, σε κέντρο για αυτιστικά παιδιά στην Αττική.

Ο άνδρας ξυλοκοπεί βάναυσα το παιδί, το κλωτσά στο πρόσωπο και το ρίχνει στο έδαφος, μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και των υπόλοιπων παιδιών που προσπαθούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Το βίντεο έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου στην κατοχή του ethnos.gr και κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα, η διευθύντρια επιβεβαίωσε το συμβάν και τόνισε ότι η ίδια έλαβε γνώση πέντε μέρες μετά.

Όπως η ίδια υποστηρίζει, προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές 2,5 χρόνια μετά γιατί όπως ανέφερε, τότε έμαθε ότι ο φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αφού πρώτα αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του μόλις η ίδια ενημερώθηκε για το συμβάν και αφού ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το εν λόγω κέντρο δε βρίσκεται στα μητρώα του υπουργείου Εργασίας, μην έχοντας κάνει αίτηση για να αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό ενώ δεν έχει επίσης κάποια σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος Σταθόπουλος, γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, δήλωσε ότι «οποιαδήποτε καταγγελία έρχεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς, προωθείται στα αρμόδια όργανα τα οποία επιλαμβάνονται για τις νομικές διαδικασίες».

Πηγή: ethnos.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος