Βίντεο ντοκουμέντο για κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας πάτησε με το πόδι του και σκότωσε γατάκι

Array

Απίστευτης αγριότητας ιστορία με θύμα ένα μικρό γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, Λία Χριστάρα, και το αποκλειστικό θέμα που έφερε στη δημοσιότητα, άνδρας στο κέντρο της πόλης, αφού κοίταξε γύρω του για να μην τον βλέπει κανείς, πλησίασε το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πάτησε μέχρι που το σκότωσε. Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν στη φιλοζωική εταιρεία “Νοιάζομαι” η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ το βίντεο προβάλλεται έτσι ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να το πει στις αρχές.

Το πιο σοκαριστικό λένε όσοι είδαν τι συνέβη ότι φαίνεται το γατάκι μετά την επίθεση του να σέρνεται τραυματισμένο και εκείνος να το πλησιάζει και να το πατά ξανά για να το αποτελειώσει.

Έρευνες για την ταυτοποίηση δράστη διεξάγει η αστυνομία. Τις κινήσεις του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βίντεο περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού. Από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίζεται δικογραφία και ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Προσοχή, το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος