Βίντεο ντοκουμέντο: Κάμερα απαθανάτισε διαρρήκτη εντός καταστήματος – Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος επιχειρηματιών στην Αττική

Ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τη δράση ενός 47χρονου διαρρήκτη, ο οποίος από το καλοκαίρι και μετά έχει γίνει φόβος και τρόμος για καταστήματα κυρίως εστίασης, τόσο στη νοτιοανατολική όσο και στη βορειοανατολική Αττική εξασφάλισε η ΕΡΤ και ο αστυνομικός συντάκτης, Κώστας Παπαδόπουλος.

Πιάστηκε με διαρρηκτικά σύνεργα

Με καλυμένο το πρόσωπο και φορώντας γάντια ο διαρρήκτης χτυπούσε στην Παιανία, στα Σπάτα, στα Καλύβια, στην Κερατέα, στο Λαύριο, μέχρι που τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η σύλληψη έγινε λίγη ώρα μετά από τη διάρρηξη σε ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή των Καλυβίων. Ο δράστης είχε πάνω του διαρρηκτικά εργαλεία. Στο βίντεο φαίνεται να παραβιάζει την κεντρική είσοδο μίας πιτσαρία και να κατευθύνεται προς το ταμείο, να παίρνει όσα χρήματα υπάρχουν και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συνολικά οι διαρρήξεις για τις οποίες έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ. Ο 47χρονος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν ενώ από την αστυνομία που χειρίζεται η υπόθεση συνεχίζεται η διερεύνηση της δράσης του.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος