Βιασμός και μαστροπεία 19χρονης στην Ηλιούπολη: Αρχίζει η δίκη του 40χρονου αστυνομικού

Array

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον 40χρονο αστυνομικό, που κρατούσε παρά τη θέλησή της μια 19χρονη στην Ηλιούπολη την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε. Το πιο σοκαριστικό  είναι ότι η κοπέλα έχει καταγγείλει και τον ίδιο της τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση.  Πέντε συνολικά είναι οι κατηγορούμενοι και δύο τα θύματα καθώς τον αστυνομικό τον είχε καταγγείλει και άλλη κοπέλα.
Ο πρώην αστυνομικός κατηγορείται πως αιχμαλώτισε, βασάνιζε αλλά και απειλούσε με όπλο την 19χρονη κοπέλα ώστε να την εξαναγκάζει να εκδίδεται και να συμμετέχει σε πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη, όπου εκτός από τη 19χρονη, τα ίδια καταγγέλλει και μια 25χρονη κοπέλα – παρόμοιες πράξεις-  εις βάρος του αστυνομικού από το 2017.

Τα θύματα δια των δικηγόρων τους δηλώνουν πως αρνούνται να έρθουν και να καταθέσουν στο δικαστήριο γιατί ισχυρίζονται πως απειλούνται.
Ο εισαγγελέας αρνήθηκε, αντιπροτείνοντας να συνεχίσει η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι να οριστεί νέα δικάσιμος.

Η δίκη ξεκινά τη στιγμή που οριακά συμπληρώνεται το ανώτατο όριο προσωρινής κράτηση, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού το 18μηνο λήγει στις 10 Ιανουαρίου.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ο 40χρονος πρώην αστυνομικός, ωστόσο στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμη τέσσερις άνθρωποι. Ο πατέρας της 19χρονης που κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, ο πρώην σύντροφος της, ο οποίος κατηγορείται ότι την εξέδιδε όσο αυτή ήταν ανήλικη. Ένας συνεργάτης του αστυνομικού και επίσης ένας ακόμη κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος