Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Στον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα – Το χρονικό της τραγωδίας

Array

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία σε χωριό της Ημαθίας. Μία 29χρονη μητέρα φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της πρωτοχρονιάς το 11 μηνών κοριτσάκι της.

Οι αρχές τη συνέλαβαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε λίγη ώρα η μητέρα θα ξεκινήσει από τη Νάουσα και να πάει στον εισαγγελέα, στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Όλο το χρονικό

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Στον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα – Το χρονικό της τραγωδίας

Η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το παιδάκι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς  σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας . Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί. Οι δικοί της τη ρώτησαν που είναι το παιδί αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απαντήσεις,  με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπαθειες των αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για το τραγικό περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει συλληφθεί.  Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.
Ρεπορτάζ: Ειρήνη Γκέλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος