Εξιτήριο για τον Βασίλη Λεβέντη μετά από 75 ημέρες – Τι λέει ο γιος του για την αποκατάστασή του

Εξιτήριο πήρε σήμερα, μετά από νοσηλεία 75 ημερών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με λοίμωξη covid-19.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, τόνισε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” ότι η κατάσταση του κ. Λεβέντη κρίνεται ικανοποιητική, ότι υπάρχει πλήρης επικοινωνία με το περιβάλλον και ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιος χρόνος αποκατάστασης.

Ο γιος του κ. Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη συμβολή του στη μάχη που έδωσε ο πατέρας του. “Θέλω να προτρέψω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Είναι καλά, είναι διαυγής και έχουμε έναν μεγάλο Γολγοθά για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει ξανά” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος