Βαρουφάκης: 25χρονος και εξασκημένος στη «χειρουργική» βία αυτός που με τραυμάτισε

«Δεν με χτύπησε ο 17χρονος, που έχει συλληφθεί», δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχθηκε.

«Δεν με χτύπησε ο 17χρονος, που έχει συλληφθεί», δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχθηκε, σημειώνοντας ότι αναμένει να τον καλέσει η Δικαιοσύνη προκειμένου να καταθέσει. 

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην «χειρουργική βία»», ανέφερε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 στον Real FM.

Τις επιθέσεις σε βάρος πολιτικών προσώπων καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Οι τραμπουκισμοί δεν χωρούν στη Δημοκρατία μας. Αυτού του είδους η τυφλή βία, αυτός ο διχασμός είναι κάτι που το έχει πληρώσει πολύ ακριβά η ελληνική κοινωνία στο παρελθόν», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου. 
 
Από την πρώτη στιγμή ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε λόγο για μπράβους της νύχτας και όχι για αναρχικούς, αποδίδοντας εμμέσως κυβερνητική προπαγάνδα στην ανακοίνωση του υπουργού προστασίας του πολίτη ότι ομάδα αναρχικών έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση.

«Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα ή τους δικαστές ή τους ενόρκους όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος, που βγαίνει και λέει ότι τα έλυσε όλα μόνος του, λες και είναι δικαστής και ένορκος και εισαγγελέας και ανακριτής», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 17χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη αντιμετωπίζοντας κακουργηματικές κατηγορίες.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος