Στην τελική στροφή μπαίνει η προεκλογική κουρσα για την ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισκέφθηκε την Πρώτη Σερρών, τη γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωσταντίνου Καραμανλή από όπου εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα.
«Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη» δήλωσε προσθέτοντας ότι μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, «θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να εδραιώσουμε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».
Το απόγευμα ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφτηκε την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, όπου κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της κεντρικής διοίκησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας ευχήθηκε οι εκλογές να αναδείξουν κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό την ΝΔ.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο της πόλης, ο οποίος και αυτός του ευχήθηκε να είναι πρώτος.
«Οι ώρες που έρχονται είναι δύσκολες, είναι κρίσιμες και δεν μπορεί να τα βγάλει κανείς πέρα μόνος του. Η κεντρική διοίκηση έχει ανάγκη την αυτοδιοίκηση, έχει ανάγκη, τη συνεννόηση, έχει ανάγκη τη συνεργασία, με μετριοπάθεια να προσεγγίζουμε τα ζητήματα ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις και έτσι θα κάνουμε από τις 21 Σεπτεμβρίου με τη βοήθεια των πολιτών, οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα μας δώσουν τη δύναμη και την εμπιστοσύνη να προχωρήσουμε», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου τον περίμεναν σύζυγοι των μεταλλωρύχων στις Σκουριές, οι οποίες ζήτησαν την επαναλειτουργία των μεταλλείων. «Είμαστε υπέρ των επενδύσεων» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων.
Πηγή ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος