Β. Λεβέντης: Η πιο καθαρή λύση είναι η σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης

Η τίμια και πιο καθαρή λύση για τη χώρα είναι η σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, τόνισε από την Τρίπολη, μετά την περιφορά του επιταφίου στο «Δεκάζειο» γηροκομείο της πόλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Οι ώρες για τη χώρα είναι δύσκολες», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και αναρωτήθηκε: «Αν δεν χρειάζεται ενότητα τώρα η χώρα, πότε θα την χρειαστεί;».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διατύπωσε την εκτίμηση ότι «μέχρι το φθινόπωρο θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές», διότι, όπως πρόσθεσε, «θα ζητηθεί 4ο μνημόνιο, οι τράπεζες θα χρειαστούν νέα ανακεφαλοποίηση και τα ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν οικονομικό πρόβλημα, λόγω αύξησης της ανεργίας».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για τακτικισμούς, αλλά είναι η ώρα να λυθούν τα προβλήματα του κόσμου» και ευχήθηκε «να φωτίσει ο Θεός τους πολιτικούς», διότι όπως είπε, «οι πολιτικοί χρειάζονται περισσότερη φώτιση από τον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος