Β. Κικίλιας: Η πυρκαγιά στα Καλύβια Θορικού εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά

Σύνοψη
  • Ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι η φωτιά στα Καλύβια εντοπίστηκε από drone της πυροσβεστικής και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά

   Σε είκοσι λεπτά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας η πυρκαγιά στα Καλύβια Θορικού, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο “Χ” ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας ότι η φωτιά εντοπίστηκε από drone της πυροσβεστικής.

   Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας τονίζει:

   «Η πυρκαγιά στα Καλύβια Θορικού εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά από τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες μας, τους πιλότους μας, τον Δήμο Σαρωνικού και τους εθελοντές μας για την άμεση κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία στο πεδίο. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής, των περιουσιών και των δασών μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος