Β. Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας

Στην άσκηση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς με κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σήμερα σε δασική περιοχή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στου Παπάγου αναφέρεται σε ανάρτηση του στο “X” ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τονίζει μεταξύ άλλων ό,τι « η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024»που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας» και προσθέτει ότι «φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας»

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:

«Η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας.

Πυροσβεστική, Στρατός, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, ΕΚΑΒ και Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με δεκάδες πτητικά μέσα επιχειρούν ταυτόχρονα, με στόχο την άμεση απόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των δασικών πυρκαγιών.

Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος