Β. Αποστόλου: Μονόδρομος η επιλογή της ευρωπαϊκής μας πορείας (aud)

Η συμφωνία έχει δύσκολες παραμέτρους, αλλά ήταν μονόδρομος η επιλογή της ευρωπαϊκής μας πορείας, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στο Α’ Πρόγραμμα και στους δημοσιογράφους Μαρία Κλάδου και Γιώργο Πίκουλα.

Ας ελπίσουμε -πρόσθεσε- ότι στην προσπάθεια που θα κάνουμε θα ξεπεράσουμε τη δυσκολία, και με τη διευθέτηση του χρέους θα μπούμε στην παραγωγική πορεία της χώρας.

Μέσα στα πλαίσια της Ευρώπης δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς σε αυτά που είχαμε δεσμευτεί, δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε αυτά που είχαμε πει, γιατί οι ώρες είναι δύσκολες, σημείωσε ο υπουργός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος