Τροχαίο με λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας: 12 ελαφρά τραυματίες

Λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο 550 έπεσε πάνω σε ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 10 άτομα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 08.15 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας και της Σούτσου.

Λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο 550 έπεσε πάνω σε προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 12 άτομα, όλοι επιβάτες του λεωφορείου.

Το Λεωφορείο της ΟΣΥ στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Σούτσου, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής στην άνοδο, αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί απότομα καθώς πάνω στη λεωφορειολωρίδα καθώς βρισκόταν ένα ΙΧ το οποίο πήγε να ξεκινήσει αλλά έσβησε η μηχανή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να φρενάρει απότομα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» καθώς φέρουν ελαφριά τραύματα ενώ είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τους επισκέφθηκε η διοίκηση της ΟΣΥ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΟΣΥ η διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επικοινωνία με το Νοσοκομείο, επισκέπτεται τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος