Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας – Νεκρός 58χρονος μοτοσικλετιστής

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/8) στην Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 06:00, μοτοσικλέτα που κινούνταν στην Εθνική Οδό, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 58χρονος αναβάτης, ο οποίος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο ΚΑΤ, προκειμένου να του παρασχεθεί άμεσα ιατρική φροντίδα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 58χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, με αποτέλεσμα το τροχαίο να μετατραπεί σε θανατηφόρο.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Δαρσινός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος