Tροποποίηση κυκλοφορίας την Κυριακή 3 Απριλίου στην Αττική λόγω ποδηλατικού αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική την Κυριακή (3/4) λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα αντοχής «Attica Race». Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής: «Βύρωνος (πλησίον του Μουσείου Ακρόπολης) – Λ. Συγγρού – Λ. Ποσειδώνος – Φάληρο – Γλυφάδα – Βούλα – Βουλιαγμένη – Βάρκιζα (Έναρξη αγωνιστικού μέρους) – Λαγονήσι – Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Θυμάρι – Λεγραινά – Σούνιο (Τερματισμός 200 μέτρα πριν τον Ναό του Ποσειδώνος/Parking)».

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 09:30 έως τις 13:30, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

– Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι την Λ. Καλυβίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

– Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της παραλιακής Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 39,5ο χλμ. (Λαγονήσι) μέχρι το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

– Παραλιακή Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος) μέχρι το 72ο χλμ. (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος