Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία ο τροχονόμος – ΕΔΕ για τη συμπεριφορά του

Ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό που κατέστησε εγκεφαλικά νεκρό 23χρονο οδηγό μηχανής, μετακινήθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την συμπεριφορά του τροχονόμου – ο οποίος είναι Αρχιφύλακας της τροχαίας Αθηνών- καθώς μετά από το τροχαίο ατύχημα, εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά απρεπώς σε διανομέα αυτόπτη μάρτυρα, διώχνοντάς τον από το σημείο του δυστυχήματος.

Σημειώνεται, ότι ο μάρτυρας, καθώς και άλλος ένας οδηγός, εν τέλει κατέθεσε για το περιστατικό, όπως αναμένεται να κάνουν και άλλοι μάρτυρες, μεταξύ αυτών και αστυνομικοί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Περιφέρεια Αττικής: Δεν υπάρχει αίτημα για φωτεινό σηματοδότη επί της Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής

Εν τω μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, η Περιφέρεια Αττικής σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν έχει υποβληθεί κανένα τέτοιο αίτημα προς τις υπηρεσίες της.

Ρεπορτάζ Ν. Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος