Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή της 15χρονης στο Περιστέρι – Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή της 15χρονης Φωτεινής από το Περιστέρι, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης της ανήλικης.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η νεαρή κοπέλα για την εξαφάνισή της οποίας είχε εκδοθεί missing alert βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν με μία φίλη της 17 ετών, Ρομά και μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε αρχικά στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου και λίγο αργότερα για εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων.

Οι έμπειροι αστυνομικοί έχοντας ως μόνο στοιχείο κάποιες φωτογραφίες από το instagram ενός 19χρονου Ρομα, με τον οποίον υπήρχαν υποψίες ότι είναι το ανήλικο κορίτσι, τον εντόπισαν στο σπίτι του, στον οικισμό Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, νεαροί πείθουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοπέλες με δώρα ή άλλες ιστορίες να τους ερωτευτούν και να τους ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος