Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μαρκόπουλο Αττικής, Λέσβο και Λιβαδιά

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για εμπρησμούς, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στη Λέσβο και στη Λιβαδιά. Οι δύο συλλήψεις αφορούν σε εμπρησμό από πρόθεση και η τρίτη σε εμπρησμό από αμέλεια.

Στο Μαρκόπουλο Αττικής, ο συλληφθείς έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, στον παράδρομο της οδού Παιανίας προς Αττική Οδό πίσω από το νεκροταφείο, με αποτέλεσμα να επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενο περιφραγμένο και ακαλλιέργητο αγροτεμάχιο, η οποία ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα από την Πυροσβεστική.

Στη Λέσβο, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μυτιλήνης ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε χορτολιβαδική έκταση στην Άντισσα του δήμου Δυτικής Λέσβου. Ο συλληφθείς έβαλε φωτιά σε σκουπίδια, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να κάψει τέσσερα δένδρα και ξερά χόρτα, προτού σβηστεί από δύναμη της Πυροσβεστικής.

Στο 2ο χιλιόμετρο Ορχομενού- Λιβαδιάς, ο συλληφθείς έβαλε κατά λάθος φωτιά σε οικόπεδό του, την οποία έσβησε ο ίδιος, αλλά παρ’ όλα αυτά του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος