Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Εκδήλωση αλληλεγγύης με τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των κατοίκων της Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και με διοργανωτή το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με πρώτη σέντρα στις 18.00 το απόγευμα.

Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας στο Δήμο Ηρακλείου ΑττικήςΟι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου, η μεικτή ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών του Δήμου θα αναμετρηθούν σε μια σειρά από αγώνες, αντίπαλοι στο χορτάρι, ενωμένοι όμως για τον κοινό σκοπό: να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια που επλήγησαν, διαδοχικά, από τις πυρκαγιές και τις κακοκαιρίες.

Στο δημοτικό γήπεδο θα βρεθούν παλιές δόξες των ελληνικών γηπέδων όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Χρήστος Αρδίζογλου κ.α.

Η είσοδος στο τουρνουά είναι ελεύθερη (σύμφωνα βέβαια με όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας). Όποιος θέλει να προσφέρει για τον σκοπό της δράσης μπορεί να αγοράσει τα κουπόνια που θα διατίθενται κατά τη διάρκεια των αγώνων.Τουρνουά ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της Εύβοιας στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

«Είναι νοσταλγικό και συγκινητικό ταυτόχρονα να βλέπεις στο γήπεδο τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της παιδικής και νεανικής σου ηλικίας, οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα ότι όσο υπάρχει θέληση και υγεία μπορείς να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνεις για ιερό σκοπό, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα των παλαίμαχων Ηρακλείου, της ΑΕΚ αλλά και αυτή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ που μαζί οργανώσαμε αυτό το τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης. Σας περιμένω όλους στις κερκίδες του δημοτικού μας γηπέδου», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος