Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023

Δοκιμάστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε η ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και τα αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακά καλά, όπως εκτιμήθηκε από τα αρμόδια υπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού, με αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 37ης έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia” να επαναβεβαιωθεί η συνέχισή της και για το 2023.

Την ευχάριστη αυτή προοπτική για την νέα τουριστική σεζόν ενημερώθηκε ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Άγγελος Ξηντάρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος & πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, Γιάννα Ευσταθίου και o Γιάννης Γιολδάσης, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή έκθεση τουρισμού, όπου μεταξύ άλλων ενημερώθηκαν ότι η γραμμή Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων. 

Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σκοπέλου, σε σχετική ανακοίνωση τους ενημερώνουν ότι είχαν συναντήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού, καθώς και με την πρόεδρο του ΕΟΤ  Άντζελα Γκερέκου, η οποία τους ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια, εκτός των άλλων, θα φωτογραφίσουν και θα βιντεοσκοπήσουν τα νησιά των Σποράδων για προβολή και διαφήμιση.

Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023 Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023

Με την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ανέπτυξαν τα αιτήματά τους για τις τουριστικές υποδομές του νησιού, ενώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Ιωάννη Μπουτίνα, έκτος των άλλων θεμάτων, συζήτησαν  τη δυνατότητα και την προοπτική της Σκοπέλου να περιληφθεί σε μια ακόμα μορφή εναλλακτικού τουρισμού που αφορά σε πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας «δρόμοι του κρασιού» με επίσκεψη σε αμπελώνες της Σκοπέλου, που παράγεται ο «Πεπαρήθειος» οίνος.

Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023

Και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου στην PHILOXENIA 2022

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου συμμετείχε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA 2022, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου. Τον Δήμο Νοτίου Πηλίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιάννης Φιλίππου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία συναντήσεις με  εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων του Τουρισμού και Τour Οperators. Το περίπτερο επισκέφτηκε η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Θα συνεχιστεί η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη- Βόρειες Σποράδες και το 2023

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος