«Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» το ΣΚ 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα

Την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα, διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα, διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι (10:00-18:00).

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η ΔΥΠΑ, ο αριθμός των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου που θα συμμετάσχουν έφτασε τις 120, με περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης, η ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-tourismos-2023

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος