Ένθετο Τουρισμός: Κοσμοσυρροή στο χιονοδρομικό Πηλίου – Έτοιμη η νέα πίστα

Η φήμη του δεν είναι τυχαία. Η ομορφιά του τοπίου μοναδική, με θέα στο Αιγαίο και στον Παγασητικό. Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, που φέτος διαθέτει μια επιπλέον – μεγαλύτερη από τις προηγούμενες- πίστα, για εκείνους που κάνουν τις πρώτες τους προσπάθειες στο σκι, έχει καταφέρει να αυξήσει την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον Τουρισμό

Εσύ, πως βλέπεις την Ελλάδα; Αυτό ήταν το ερώτημα που έθεσε η Marketing Greece σε 50 δημιουργικούς Έλληνες και οι απαντήσεις τους αποτυπώθηκαν σε μια γεμάτη Ελλάδα έκδοση, 50 αφισών. Εικόνες από ελληνικό καλοκαίρι και όχι μόνο, σύμβολα και παραστάσεις συνυφασμένες με την ταυτότητα της χώρας μας, δημιουργίες εμπνευσμένες από την προσωπικότητα της.

Με στόχο τώρα την ενίσχυση της εικόνας και της φήμης της Ελλάδας, η Marketing Greece προχώρησε και το 2022 σε ένα στοχευμένο πρόγραμμα δημοσιότητας, επιτυγχάνοντας τη δημοσίευση περισσότερων από 120 δημοσιογραφικών αφιερωμάτων και άρθρων για τους ελληνικούς προορισμούς σε διεθνή ΜΜΕ, δίνοντας έμφαση στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξής τους.

Με «πρόσωπο» στην παράδοση, με πατινάδες, χορό, μασκαρέματα και ντόπιο ξινόμαυρο κρασί πραγματοποιούνται και φέτος οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στην ηρωική πόλη της Νάουσας. Στόχος η διασκέδαση του κόσμου, η συνέχεια της παράδοσης με το ιστορικό δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες» και βεβαίως η τουριστική ενίσχυση της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος