Το ERTFLIX σάρωσε τα Digital Media Awards 2020 (video)

Η ΕΡΤ σάρωσε τα βραβεία, με την δωρεάν πλατφόρμα ERTFLIX να ανακηρύσσεται στον μεγάλο νικητή του φετινού διαγωνισμού των Digital Media Awards 2020.

“Τα βραβεία αυτά είναι μια σημαντική διάκριση για την οικογένεια της ΕΡΤ. Ο κόσμος αγκάλιασε την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX . Βραβεύθηκε ως το προϊόν της χρονιάς σε σχέση με το περιεχόμενο όσο και την εμπειρία χρήστη. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τεχνολογικές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα με σκοπό να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς όφελος του πολίτη” δήλωσε ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας & Λειτουργίας Μέσων ΕΡΤ

Το ERTFLIX κέρδισε την κορυφαία διάκριση Digital Brand of the Year, για το περιεχόμενο και την εμπειρία χρήστη. Απέσπασε το χρυσό βραβείο για την Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου σε υπολογιστές και έξυπνες συσκευές. Χρυσό έλαβε και στην ενότητα Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη, κατηγορία Best Home Page, αλλά και ένα ασημένιο βραβείο για την προσφορά του στην κοινωνία κατά την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.

“Αυτό που κάνει τη διάκριση ακόμα πιο σημαντική είναι ότι τα βραβεία προέρχονται από ανθρώπους των digital media, το ERTFLIX μπορεί να το βρει κανείς από τον υπολογιστή του, το κινητό του, το τάμπλετ του, αρκεί να κατεβάσει την εφαρμογή . Και στις τηλεοράσεις, σε όλες τις τηλεοράσεις, με ενεργοποιημένες τις υβριδικές υπηρεσίες αλλά και στις τηλεοράσεις της Samsung της τελευταίας πενταετίας, εγκαθιστώντας την εφαρμογή από το ψηφιακό της κατάστημα” τόνισε από την πλευρά του ο Παναγιώτης ΡώταςΔιευθυντής Ψηφιακών Υποδομών & Εφαρμογών της EΡΤ.

Από τον περασμένο Απρίλιο το ERTFLIX κερδίζει διαρκώς έδαφος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τις ταινίες, τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ, αλλά και τα νέα προγράμματα που διευρύνουν το περιεχόμενο της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την πετυχημένη πορεία τoυ ΕRTFLIX.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος