Το Ertflix έδωσε το παρών στη ΔΕΘ – Το νέο πρόγραμμα και οι καινούργιες τεχνολογικές υπηρεσίες (video)

Για την παρουσία του Ertflix στην 85η ΔΕΘ, στο κτίριο 12 του υπουργείου Ψηφιακής Τεχνολογίας, τις σύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες και το νέο πρόγραμμα μίλησαν στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας της ΕΡΤ και ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος.

«Σε έναν μοντέρνο χώρο, στο τεχνολογικό κομμάτι της ΔΕθ βρίσκεται το περίπτερο του Ertflix. Στον εντυπωσιακό χώρο, ο οποίος είναι είναι πολύ βελτιωμένος φέτος, μπορεί να δει και να απολαύσει κάποιος το προϊόν του Ertflix και τις νέες τεχνολογικές υπηρεσίες το οποίο προσδοκούμε να δώσουμε στο τηλεοπτικό κοινό τον επόμενο μήνα», δήλωσε ο κ. Βουγιουκλάκης.

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις αποκλειστικές πρεμιέρες των νέων μας σειρών», ανέφερε στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, ο οποίος έκανε αναφορά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», το οποίο παρακολούθησαν 70.000 θεατές. «Ένας στους τέσσερις που μπήκε την Κυριακή στην πλατφόρμα παρακολούθησε το επεισόδιο μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του Ertflix», τόνισε ο κ. Μπουρούνης.

Σχολιάζοντας τις νέες τεχνολογίες που εγκαινιάζει το Ertflix ο κ. Βουγουκλάκης είπε ότι «η νέα πλατφόρμα συνεχούς ροής θα έχει τη δυνατότητα ελαφριάς εγγραφής. Επίσης, αν ξεκινήσεις να δεις μια ταινία από το κινητό σου και στη συνέχεια τη δεις από τον υπολογιστή σου ή τη μεγάλη οθόνη, θα συνεχίσει από εκεί που τη άφησες. Θα είναι μια πλήρως ανταγωνιστική πλατφόρμα, η οποία έχει κερδίσει μεγάλο μερίδιο στην ελληνική αγορά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος