Το 1ο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο για Γονείς από το Project Parenting

Το Project Parenting με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, των Γονέων & της Οικογένειας που έρχονται τον Μάιο διοργανώνει το 1ο Online Εκπαιδευτικό Συνέδριο για γονείς, ανοιχτό προς όλους, στις 30 – 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2022.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, εντελώς δωρεάν και υπόσχεται να προσφέρει γνώση και στήριξη σε κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει τι χρειάζεται για να είναι ο γονιός που ο ίδιος θέλει. Πώς να είναι απαλλαγμένος από προσδοκίες, πώς θα συνδεθεί ουσιαστικά με το παιδί του και φυσικά, πώς μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά τα μεγάλα ερωτήματα που πολλές φορές μας βασανίζουν σχετικά με την ανατροφή του παιδιού;

Τρόπος παρακολούθησης

Το συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτό και εντελώς δωρεάν για όλους. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν περισσότεροι από 30 ομιλητές όλων των κλάδων γονεϊκότητας, περισσότερες από 20 ομιλίες και διαδραστικά workshops πάνω σε θέματα όπως η αυτοφροντίδα, το παιδικό τραύμα, ο θηλασμός και ο αποθηλασμός, το γονεϊκό άγχος, η ανάπτυξη, η διατροφή, η υγεία του παιδιού, το διάβασμα και ο συναισθηματικός δεσμός.

Αν και δωρεάν, το συνέδριο απαιτεί προεγγραφή σε αυτόν τον σύνδεσμο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κράτηση της θέσης.

To Project Parenting

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος