Την Τρίτη δικάζονται οι 2 συλληφθέντες για την επίθεση στην 26χρονη στην Αγ. Μαρίνα (video)

Εφιαλτικές ώρες έζησε μια 26χρονη κοπέλα, όταν της επιτέθηκαν 6 άνδρες σε παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Αφού την περικύκλωσαν, επιχείρησαν να τη βιάσουν αναμεταδίδοντας το σκηνικό της φρίκης σε live streaming που διοχέτευαν στο διαδίκτυο. Οι δύο συλληφθέντες θα δικαστούν την Τρίτη στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι δύο συλληφθέντες, πακιστανικής καταγωγής, ανήκαν στην ομάδα που όχι μόνο επιτέθηκε σεξουαλικά στο θύμα, αλλά δεν δίστασε να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαια πράξη και να ανεβάσει το υλικό σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Στην κατάθεσή της, η 26χρονη ανέφερε: «Με περικύκλωσαν στο πάρκινγκ της παραλίας. Ο σύζυγός μου έλειψε για λίγα λεπτά γιατί πήγε μέχρι το περίπτερο να αγοράσει κάτι. Άρχισαν να με πλησιάζουν και να με βιντεοσκοπούν, ενώ ένας έσκισε τη μπλούζα μου με σκοπό να φανεί το στήθος μου. Οι υπόλοιποι με χλεύαζαν στη μητρική τους γλώσσα, χωρίς να καταλαβαίνω τι λένε».

«Υπάρχουν σελίδες όπου μπορείς να δημοσιεύσεις ότι πιο απίθανο υπάρχει με οικονομικό αντάλλαγμα» ανέφερε ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης.

Πιο βίαιος ήταν ο ένας από τους έξι Πακιστανούς, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία. Ήταν το άτομο που έσκισε τα ρούχα της γυναίκας.

Η 26χρονη φώναζε δυνατά για να σταματήσουν. Οι δράστες μετέδιδαν σε ζωντανή μετάδοση το βίντεο σε άγνωστη ιστοσελίδα με άγνωστο αριθμό θεατών. Η παθούσα αισθανόμενη απειλή, τρόμο και ντροπή κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

«Ίσως υπάρχουν και άλλα κίνητρα. Όταν στέλνεις ένα βίντεο σε κάποιες ιστοσελίδες τότε αποκτάς πρόσβαση σε βίντεο που δεν μπορείς να πληρώσεις γιατί είναι πολύ ακριβά» είπε ο Μ. Σφακιανάκης.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα κινητά τηλέφωνα των δύο Πακιστανών για να διαλευκανθεί σε ποια σελίδα ανέβασαν τη σεξουαλική επίθεση.

Στην κατάθεσή της, η 26χρονη ανέφερε ότι τα δύο άτομα που συνελήφθησαν παρακολουθούσαν την σε βάρος της ενέδρα και πως δεν ήταν ούτε αυτοί που της επιτέθηκαν ούτε αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος