Την Τρίτη απολογείται ο συζυγοκτόνος στο Λασίθι – Όλο το χωριό αποχαιρέτισε τη Νεκταρία

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Λασιθίου, στον 54χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Ο ίδιος νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε στο στήθος με το ίδιο μαχαίρι, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του και πήρε εξιτήριο σήμερα Κυριακή στις 7 το πρωί, αφού σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Μανώλη Καλλιονάκη, είναι καλά στην υγεία του. Ως γνωστόν μετά τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας έμεινε για 7 ώρες στην άκρη ενός γκρεμού απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει, μέχρι να πειστεί από τους αστυνομικούς να παραδοθεί.

Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας και την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο Νεάπολης Λασιθίου προκειμένου να απολογηθεί.

Την Τρίτη απολογείται ο συζυγοκτόνος στο Λασίθι – Όλο το χωριό αποχαιρέτισε τη ΝεκταρίαΣτο μεταξύ μέσα σε κλίμα οδύνης, με τη συνοδεία των τεσσάρων παιδιών της, της μητέρας της και των αδελφών της, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία της κατοικία η 48χρονη Νεκταρία, που δολοφονήθηκε από τα χέρια τους πρώην συζύγου της με 16 μαχαιριές.

Η κηδεία έγινε στο χωριό καταγωγής της στον Αμπελούζο του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου, με τους κατοίκους στο σύνολό τους να βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια για να απαλύνουν τον πόνο τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος