Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη του Π. Φιλιππίδη – Ένταση ανάμεσα στην πρόεδρο και τους συνηγόρους του ηθοποιού

Άναψαν τα αίματα στη δική με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών αλλά και ανάμεσα στην πρόεδρο της έδρας και τους συνηγόρους του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγόρησαν την έδρα για μεροληπτική στάση.

Μετά από 9 συνεδριάσεις, ξεκίνησε σήμερα η εξέταση της δεύτερης καταγγέλλουσας από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Είχαν προηγηθεί συνεχείς διακοπές της δίκης λόγω έντασης ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών.

Η ένταση πυροδοτήθηκε από την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης για αποβολή της 3ης καταγγέλλουσας από την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, επειδή δε φαινόταν πληρωμένο το δικαστικό παράβολο για την νομική της εκπροσώπηση.

Η υπεράσπιση βρίσκεται σε πανικό, ανέφερε ο δικηγόρος της τρίτης καταγγέλλουσας. Η υπεράσπιση χρησιμοποιεί παρελκυστικά επιχειρήματα για να καθυστερεί τη διαδικασία, σημείωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ανάμεσα στην πρόεδρο του δικαστηρίου και τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για μεροληπτική στάση της έδρας.

«Θα ζητήσω να έρθει να παρακολουθεί την δίκη επιθεωρητής έτσι όπως συντονίζετε» ανέφερε ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με την πρόεδρο να απαντά: «να ζητήσετε ό, τι θέλετε». Μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, θα συνεχίσουμε να διατρανώνουμε την αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, τόνισε ακόμα ο κ. Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταγγέλλουσα: «Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αφήσει προβλήματα μέσα μου σε κάποιους τομείς. Ο σύζυγός μου ήθελε να βγω να το βροντοφωνάξω πολύ πριν μιλήσει η κ. Μπεκατώρου. Είχε πολύ θυμό για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όταν η κουβέντα, μεταξύ ηθοποιών, ερχόταν στον συγκεκριμένο, εγώ κατέβαζα το πρόσωπο και ο σύζυγός μου έπαιρνε το λόγο κι έλεγε δεν είναι όλα όπως παρουσιάζονται στην τηλεόραση».

Η δική θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος